Ervaringen van anderen

Onder staan enkele ervaringen van klanten die je voor gingen.

Alle beoordelingen van mijn coaching vind je via deze link op Klantenvertellen.

“Helder en helpend in een ongedwongen sfeer

Suzanne weet je in een ongedwongen sfeer en met een no-nonsense mentaliteit op je gemak te stellen en je op prettige wijze mede zelf te laten ontdekken waar je kracht en eventuele aandachtspunten liggen.”

“Heel goed geholpen om mezelf weer terug te vinden en te verbeteren!

Mijn ervaring met Suzanne heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Ze heeft mij heel goed geholpen door naar mijn verhaal te luisteren. Daardoor kon ze me de juiste tools aanleren en nieuwe inzichten geven om een verbeterde versie van mezelf te zijn op mijn werk. Suzanne staat middenin het leven, heeft een bonk aan werkervaring en is heel toegankelijk. Ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om om te gaan met stress, werkdruk en/of een burn-out, dan ben je bij Suzanne aan het juiste adres!

“Vertrouwde gesprekken en ontwikkeld in mijn persoonlijke groei

Het was een fijn traject met Suzanne. Een luisterend oor en ondernemend in het aanpakken van onderwerpen die nodig zijn om te groeien of verder te gaan.

“Prettig, persoonlijk & praktijkgericht

Goed kijkend naar wie Suzanne voor zich heeft biedt zij persoonlijke, prettige en praktijkgerichte coaching. Niet op een zakelijke manier, maar ook niet soft.”

“Het was verfrissend

Het geeft je meer zelfinzicht en rust.

“Verhelderend

Mijn ervaring met Suzanne was zeer positief. Door de wirwar in mijn hoofd was het lastig mijn prioriteiten te stellen laat staan doelen te maken en te behalen. Na het eerste gesprek kwam er al een doel uit en dat was ikzelf. Ze liet me duidelijk zien dat ik zelf me in de weg stond. We hebben hier samen aan gewerkt. Door haar tools die ik toepaste kwam ikzelf weer naar boven en dan werd het leven lichter! Geen zware gesprekken maar de koe bij de horens pakken en in oplossingen denken. Dat kan ik en Suzanne heeft me er echt mee geholpen! Mijn dank is groot!

“Betrokken coach

De coaching bij Suzanne heb ik als zeer positief ervaren. Ze is erg betrokken en er wordt echt naar je geluisterd. Vooraf hebben we doelen opgesteld en deze zijn in verschillende sessies verder aan de orde gekomen.

Krijg meer werkplezier en balans in jouw leven door effectieve coaching

Plan binnen 1 minuut een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek!