Ervaringen van anderen

Onder staan enkele ervaringen van klanten die je voor gingen.

Alle beoordelingen van mijn coaching vind je via deze link op Klantenvertellen.

“Betrokken en deskundige coach

Ik heb mijn coaching traject bij Suzanne als heel prettig ervaren. Suzanne heeft een warme en positieve aanpak. Ze geeft je zelfvertrouwen en het gevoel dat je er mag zijn. Haar coaching is heel positief en effectief. Ik zou haar zonder aarzelen aanraden aan iedereen die een goede coach zoekt.”

“Helder en helpend in een ongedwongen sfeer

Suzanne weet je in een ongedwongen sfeer en met een no-nonsense mentaliteit op je gemak te stellen en je op prettige wijze mede zelf te laten ontdekken waar je kracht en eventuele aandachtspunten liggen.”

“Een veilige plek om aan de slag te gaan met dingen waar ik mezelf in de weg sta

Ik heb de gesprekken als erg prettig en veilig ervaren, waarin ik wel werd uitgedaagd om anders naar situaties en gedachten te kijken dan ik normaal doe, hierdoor heb ik zeker nieuwe inzichten in mezelf gehad en daarvoor handvaten gehad om mee aan de slag te gaan.”

“Heel goed geholpen om mezelf weer terug te vinden en te verbeteren!

Mijn ervaring met Suzanne heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Ze heeft mij heel goed geholpen door naar mijn verhaal te luisteren. Daardoor kon ze me de juiste tools aanleren en nieuwe inzichten geven om een verbeterde versie van mezelf te zijn op mijn werk. Suzanne staat middenin het leven, heeft een bonk aan werkervaring en is heel toegankelijk. Ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om om te gaan met stress, werkdruk en/of een burn-out, dan ben je bij Suzanne aan het juiste adres!

“Vertrouwde gesprekken en ontwikkeld in mijn persoonlijke groei

Het was een fijn traject met Suzanne. Een luisterend oor en ondernemend in het aanpakken van onderwerpen die nodig zijn om te groeien of verder te gaan.

“Prettig, persoonlijk & praktijkgericht

Goed kijkend naar wie Suzanne voor zich heeft biedt zij persoonlijke, prettige en praktijkgerichte coaching. Niet op een zakelijke manier, maar ook niet soft.”

“Zeer fijne coaching

Ik heb bij Suzanne echt hele fijne coaching gehad. Ik heb last van hoog sensitiviteit (HSP) en reageer hierdoor erg slecht op onder andere stress. Dit zorgde voor moeilijkheden tijdens mijn studie, ook door chronische pijn. Suzanne heeft mij hier erg fijn in begeleid en ik kijk veel beter aan tegen de start van het komende studiejaar. Daarnaast heeft Suzanne mij goed geholpen om steviger in mijn schoenen te staan en op deze manier mezelf beter te beschermen.

Ze werkt heel fijn en weet tijdens de gesprekken de zware momenten goed af te wisselen met wat meer luchtige momenten. Daarnaast staat ze er altijd wel voor open om tussen de gesprekken door kort te bellen of Whatsappen als er zich een moeilijke situatie voor doet. Ik vond het zelf ook fijn dat je per gesprek kan kiezen voor een online of juist fysiek gesprek, afhankelijk van wat op dat moment handig is of fijn voelt.

“Het was verfrissend

Het geeft je meer zelfinzicht en rust.

“Verhelderend

Mijn ervaring met Suzanne was zeer positief. Door de wirwar in mijn hoofd was het lastig mijn prioriteiten te stellen laat staan doelen te maken en te behalen. Na het eerste gesprek kwam er al een doel uit en dat was ikzelf. Ze liet me duidelijk zien dat ik zelf me in de weg stond. We hebben hier samen aan gewerkt. Door haar tools die ik toepaste kwam ikzelf weer naar boven en dan werd het leven lichter! Geen zware gesprekken maar de koe bij de horens pakken en in oplossingen denken. Dat kan ik en Suzanne heeft me er echt mee geholpen! Mijn dank is groot!

“Betrokken coach

De coaching bij Suzanne heb ik als zeer positief ervaren. Ze is erg betrokken en er wordt echt naar je geluisterd. Vooraf hebben we doelen opgesteld en deze zijn in verschillende sessies verder aan de orde gekomen.

Krijg meer werkplezier en balans in jouw leven door effectieve coaching

Plan binnen 1 minuut een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek!