Loopbaancoach Ede

Zo pak jij weer de regie op jouw carrière

Zit jij in deze situatie? Je twijfelt of je nog lang door wilt met jouw baan. De uitdaging ontbreekt. Of je houdt juist teveel ballen in de lucht; daardoor is jouw leven niet goed in balans. Of je voelt dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit.

Eigenlijk wil je iets anders doen, maar je twijfelt ook. Welke richting wil én kan je op in je loopbaan? Wat past nu écht bij jou en waar krijg je energie van? En niet onbelangrijk; hoe pak je die verandering aan? Lastige dilemma’s. Als loopbaancoach in de regio Ede help ik je hier graag mee zodat jij je ten volle kan ontplooien.

Met dit soort vragen helpt een loopbaancoach jou:

Je bent toe aan een volgende stap in carrière. Welke baan past nu écht bij jou en waar krijg je energie van?

Het lukt je niet om op niveau te presteren. Wat belemmert jou hierin?

Je wilt meer uit jezelf halen. Welke functie of studierichting past het best bij jouw kwaliteiten en drijfveren?

Je voelt je opgesloten in een ‘gouden kooi’. Ga je zo door óf durf je risico’s te nemen en afstand te doen van een aantal zekerheden?

Jouw functie wordt binnenkort opgeheven. Dit had je nooit zo gepland. Wat moet je nu doen?

Je bent nog niet waar je wilt zijn. Waar komt dat door en wat kan je hieraan doen?

Je hebt veel verantwoordelijkheden, zowel op je werk als in je privéleven. Hoe vind hier je (weer) balans in?

Loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding) is voor iedereen in Ede die aan de slag wil met zijn carrière.
Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Wat levert een (online) loopbaanbegeleider jou op?

Je krijgt inzicht waar je heen wilt met jouw loopbaan en pakt daarop krachtig de regie.
Je ervaart vertrouwen en werkplezier in je ontwikkeling en staat hierbij veel meer ‘in je kracht’.
Je krijgt inzicht welke sterke punten je wilt uitbouwen en welke aandachtspunten je wilt verbeteren.
Je leert wat jouw drijfveren zijn. Je begrijpt hoe deze jou motiveren om soms dingen goed aan te pakken, maar soms ook remmen in effectiviteit.
We ontwikkelen samen een korte en lange termijn loopbaanstrategie die aansluiten op jouw carrière.
loopbaancoach

Zo gaat loopbaanbegeleiding in zijn werk

Elk coachtraject is maatwerk, maar kenmerkt zich wel door een aantal vaste fases. We hebben eerst een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarin gaan we jouw vraag en situatie uitdiepen.

Aan het begin van ons traject brengen we samen in kaart waar je staat, wat je kwaliteiten zijn en waar je drijfveren uit bestaan. De DISC Gedrags- en Drijfverenanalyse maakt in principe altijd onderdeel uit van een loopbaancoachingstraject.

Vervolgens onderzoeken we wat er in de weg staat om jouw doelen te bereiken. Daarna zetten we concrete stappen. Door middel van oefeningen en opdrachten vergroot jij je zelfkennis en je vaardigheden. We gaan samen werken aan oplossingen die het beste werken om jouw loopbaandoelen te realiseren.

Als loopbaancoach maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve coachingstechnieken (zoals Transactionele Analyse, Voice Dialogue, RET en ACT).

Aan het begin van het traject bespreken we hoeveel sessies je nodig hebt. Een coachtraject duurt bij mij meestal 6 sessies. Als uit jouw coachvraag blijkt dat meer sessies nodig zijn dan bespreken we dat.

loopbaan coaching

Loopbaancoach Ede – Waarom bij Suzanne Bos Coaching?

Ik heb 15 jaar ervaring in het analyseren van drijfveren, kwaliteiten en belemmeringen bij het bereiken van doelen. Mijn coachingsmethoden zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Deze heb ik opgedaan in mijn opleiding als psycholoog (Radboud Universiteit Nijmegen, afgestudeerd 2005) en door diverse opleidingen en certificeringen op gebied van coaching.

Het bieden van kwaliteit en vakbekwaamheid is voor mij van het grootste belang. Daarom ben ik als coach aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en als psycholoog bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).
Dit geeft jou de zekerheid dat je met een professionele loopbaancoach van doen hebt die deskundig, ervaren en bekwaam is.

Bovendien ben ik als gecertificeerd netwerkpartner van HRM Profielen, expert in het uitleggen en toepassen van de DISC-gedragsanalyse en Drijfverenanalyse. Inzet van deze wetenschappelijk onderbouwde en professionele middelen geeft snel nóg meer inzicht in je gedrag en motieven.

Jouw groei en ontwikkeling hebben mijn volledige focus. Bij coaching heb jij altijd de regie. Vanuit een gelijkwaardige rol coach ik jou op een resultaatgerichte, directe maar ook empathische manier.

Ik coach door middel van online sessies.
Dit is net zo effectief als face-to-face coaching en heeft een aantal handige voordelen, zoals:

  • Je hebt geen verlies aan reistijd.
  • In je eigen vertrouwde omgeving doorloop je jouw coachtraject.
  • Vanuit elke plek in wereld kan je gecoacht worden.

Krijg meer werkplezier en balans in jouw leven door effectieve coaching

Plan binnen 1 minuut een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek!