Over Suzanne

Ik ben Suzanne, coach en psycholoog. In 2005 heb ik mijn studie Psychologie afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam als psycholoog bij één van de grootste landelijke overheidsorganisaties. Daar houd ik mij bezig met geschiktheids-, stabiliteits- en ontwikkeladviezen. Vanuit die rol heb ik heel veel ervaring opgedaan met onderwerpen als belastbaarheid, zelfreflectie en coaching. Ik haal veel energie uit de combinatie van mijn coachingspraktijk en mijn werkzaamheden als psycholoog voor de overheid.

Omdat ik professionaliteit heel belangrijk vind, ben ik als coach aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en als psycholoog aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen). Dit geeft jou de zekerheid dat je met een professionele coach van doen hebt die deskundig, ervaren en bekwaam is.

Door de jaren heen heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd om mijzelf te blijven ontwikkelen in kennis en vaardigheden, ook omdat je nooit uitgeleerd bent. Vooral onderwerpen zoals je kwaliteiten ontdekken, vraagstukken rondom stressbestendigheid, communicatiestijlen en persoonlijke effectiviteit hebben mijn speciale aandacht.

Daarnaast ben ik een gecertificeerd expert in het uitleggen en toepassen van de DISC-gedragsanalyse en Drijfverenanalyse. Inzet van deze wetenschappelijk onderbouwde en professionele middelen geeft snel nóg meer inzicht in je gedrag en motieven.

Mijn aanpak? Ik ben no-nonsense en direct, maar ook warm en betrokken. Jij en jouw vraag staan voor mij centraal; mijn aandacht is helemaal voor jou. Ik ben niet bang om te je confronteren, een spiegel voor te houden en te zeggen wat ik zie. Maar wel altijd op een empathische manier.

Wij gaan een samenwerking aan om te werken aan jouw persoonlijke groei!

suzanne bos coaching

drs. Suzanne Bos

Coach & Psycholoog

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Wil je weten of het klikt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.